30/5 — 5/6/2024
64. MEZINÁRODNÍ FESTIVAL FILMŮ
PRO DĚTI A MLÁDEŽ
MY ZFF
Stáhni si apku

9. FESTIVALOVÝ PŮLMARATON MONET+ ZLÍN

Devátý festivalový půlmaraton v ulicích Zlína

Sekce: Zábava

  • Pro rodinu s dětmi

480 min

neděle 02. 06.
10:00 - 18:00

Náměstí Míru

Již podeváté se Zlín Film Festival stane pořadatelem půlmaratonu, který povede ulicemi Zlína a nabídne běžcům při samotném závodu mimořádný sportovní zážitek v unikátní festivalové atmosféře. Titulárním partnerem je MONET+.

Pouze pro registrované běžce.

Celodenní program na náměstí Míru:

10.00, prostranství před Kongresovým centrem
9. Festivalový půlmaraton MONET+ Zlín
Hromadný start všech kategorií (půlmaraton, čtvrtmaraton a štafety)

12.00, náměstí Míru, stage
Květinový ceremoniál vítězů 9. Festivalového půlmaratonu Monet+ Zlín

13.30, náměstí Míru, stage
Slavnostní vyhlášení vítězů všech kategorií 9. Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín

15.00, náměstí Míru
Start Festivalového rodinného běhu

15.30, náměstí Míru, stage
Kouzlení Mateřídoušky s Jirkou Hadašem

18.30, náměstí Míru
Koncert pro Kapku naděje - NO NAME

Na náměstí Míru můžete po celý den navštívit tyto partnerské stánky:

MONET+
Titulární partner půlmaratonu Monet+ vás zve na svůj stánek na nám. Míru. Pro všechny návštěvníky tu bude po celý den k dispozici FOTOPAD, díky kterému si můžete vytvořit individuální, rodinné nebo týmové foto, loop nebo gif a uchovat si tak nevšední vzpomínku na letošní ročník 9. Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín.

PORADNA S INTERSPORTEM
Poznejte svoje chodila díky dynamické analýze došlapu! Chcete si vybrat tu správnou běžeckou obuv? Nechte si od nás provést dynamickou analýzu došlapu. Rádi vám poradíme i se správnou technikou běhu. Navíc si u nás můžete pořídit boty a doplňky pro běh!

NUTREND
Přijďte ochutnat na stánek NUTREND novou produktovou řadu JUST LIVE WELL. Breakfast!, Whey!, Pancake!, Oat! a Bar!. Tyto produkty vznikly proto, aby vám usnadnily přípravu zdravé snídaně či svačiny, která vám doplní všechny důležité živiny, a přitom s jejich přípravou není téměř žádná práce. Najdete je v Bille nebo v Kauflandu a ve své kuchyni jí má i česká tenisová legenda Petra Kvitová.

CRAFT
Craft-značka sportovního oblečení a obuvi navržená ve spolupráci s nejlepšími sportovci světa. Na své si přijdou elitáci i hobíci. Filozofie značky je jednoznačná - nabízet funkční oblečení a běžecké boty umožňující úplně všem podávat při sportu maximální výkon a cítit se přitom pohodlně. Přijďte na stánek CRAFT a vyzkoušejte novinky v běžecké kolekci a doplňte si výbavu za výhodné ceny.

PSG
Prezentace stavební skupiny PSG, která v letošním roce slaví 100. výročí od svého vzniku v rámci stavebního oddělení firmy Baťa. Jak PSG svými stavbami změnila Zlín? A proč pravidelně vítězí v anketách o nejlepšího zaměstnavatele Zlínského kraje? To vše se dozvíte u stánku PSG, jehož součástí bude i dětský koutek s aktivitami pro ty nejmenší stavaře.

TAŠ-STAPPA
Zlínská betonárna TAŠ-STAPPA je spolehlivým dodavatelem betonu a kameniva již od roku 2000 a svým působením se hrdě podílí na výstavbě Zlína.

VITA SANA CLUB
Vita Sana Club ve Zlíně je skvělým místem pro fitness a wellness pro všechny věkové kategorie, včetně dětí a mládeže. Nabízíme moderní fitness centrum s prvotřídním vybavením, kde se můžete věnovat cvičení a posilování nejen pod vedením profesionálních trenérů. Kromě toho si u nás můžete užít relaxaci v saunách, whirpoolu nebo na masáži a vychutnat si vynikající jídlo v naší restauraci, která nabízí široký výběr chutných a zdravých jídel.

BAŤA
Před sto třiceti lety se Baťa rozhodl, že obuje celý svět! A dnes vyrábíme pro milovníky přirozenosti a zdravého životního stylu i barefoot boty. Velkou část vyrábíme v továrně v Dolním Němčí. Obuv svým tvarem dává prostor pro zcela přirozený pohyb jako naboso. Náš barefoot stánek najdete v neděli na náměstí Míru.

VITAR
Horolezecká stěna Capri-Sun. Chceš být na chvíli velkým horolezcem? Nafukovací horolezecká stěna Capri-Sun tě dostane blíž ke hvězdám. Přijď si vyzkoušet naši nafukovací horolezeckou stěnu ve tvaru obřího oblíbeného nápoje Capri-Sun. Tento přerostlý kousek narostl do výšky 7 metrů, a pokud chceš vylézt až nahoru, potřebuješ vše, co pravý horolezec – postroj, lana, trochu odvahy a kamarády, na které se můžeš při jištění spolehnout. To vše tam pro tebe máme připraveno, včetně zábavného osvěžení pro úspěšné horaly.

KORUNKA POMÁHÁ
KORUNKA POMÁHÁ je charitativní projekt dvou zapsaných spolků – KORUNKY LUHAČOVICE a KORUNKY VELKÉ LOSINY. Oba spolky dlouhodobě podporují handicapované, nemocné či jinak znevýhodněné děti ve Zlínském a Olomouckém kraji. Během roku se koná řada benefic a charitativních akcí. Za svoji existenci spolky rozdaly desítky milionů korun. Uspořádaly také nejrůznější veřejné sbírky a organizovaly humanitární pomoc.

FILMFEST, s.r.o.
Zlín Film Festival - mezinárodní festival filmů pro děti a mládež ve Zlíně je organizován
společností FILMFEST, s. r. o., se sídlem Filmová 174, 760 01 Zlín, ČR. - Nastavení cookies

Made by ZLINFEST