30/5 — 5/6/2024
64. MEZINÁRODNÍ FESTIVAL FILMŮ
PRO DĚTI A MLÁDEŽ
MY ZFF
Stáhni si apku

sad Svobody 31/5

Teen zóna nejen pro mladé - koncerty, talk show, virtuální realita, DJs

Sekce: Zábava

  • Teenagers

720 min

pátek 31. 05.
14:00 - 02:00

Sad Svobody

17.00 Život je takovej - Viktor Tauš
20.30 Adam Mišík, koncert
22.00 DJ Czida & DJ Filippi

FUCK CANCER
Fuck cancer šíří osvětu o prevenci onkologických onemocnění a empatii místo apatie.

STAN DÁRCŮ KRVE (14.00-19.00)
Poznejte, jak funguje a co všechno umí lidská krev! Ve stanu Dárců krve vám zdravotní sestřičky z Krajské nemocnice T. Bati odhalí tajemství této životně důležité tekutiny. Ponořte se do řady aktivit, které vám zábavnou formou přiblíží funkce krve i její důležitost pro lidský organismus nebo si nechte na místě zdarma zjistit krevní skupinu a dozvíte se, co pro vás tato informace znamená.

OLYMPIJSKÁ TEEN ZÓNA (9.00-19.00)
Zjisti víc o olympijských hrách, které se uskuteční od 26. července v Paříži. Své znalosti otestuj na mega zvětšenině hry Desítka. Prozkoumej kufr plný oblečení nové olympijské kolekce, který povezou naši reprezentanti do Paříže a vyfoť se jako oni! Jeden za všechny, všichni za Paříž!

VR LAND HERNA A VR BRAINZ CINEMA (zámek 14.00-19.00)
Jak vypadají světy ve virtuální realitě?
Chcete zasednout do kokpitu supersportu a prohnat se po Masarykově okruhu v Brně nebo vyřešit puzzle v mixované realitě VR hry CUBISM? Přijďte si ZDARMA vyzkoušet virtuální realitu!

FILMOVÁ A ANIMAČNÍ DÍLNA (zámek, 14.00-19.00)
Tým z Aeroškoly Vám na svém stanovišti nabídne vstoupit do vlastního virtuálního prostoru za použití mobilního telefonu. Budeme snímat trikové záběry s 360° kamerou a následně je zpracovávat. Výsledek své práce si budete moci prohlédnout s pomocí VR brýlí.

WORKSHOP RUCHOVÁNÍ SE STUDIEM BEEP (zámek, 14.00-19.00)
Přemýšleli jste někdy nad tím, jak vzniká ve filmu zvuk koňských kopy nebo lámání kostí? Je vytvořený ruchováním. Ve spolupráci se Studiem Beep Vám přinášíme workshop, kde si můžete ruchování vyzkoušet. Naše ruchárna Vám bude k dispozici od 31.5. do 2.6. po celý den. Vhodná je pro skupiny do 8 osob. Začínáme v celou!

ZÓNA GUMOTEX
V zóně GUMOTEXu jsou k vidění a vyzkoušení vybrané modely jedinečných nafukovacích člunů na klidnou, ale i hodně divokou vodu. Můžete se zde pohodlně usadit či ulehnout na úžasné speciální nafukovacího lehátko AIRGO a také máte jedinečnou příležitost si zblízka prohlédnout speciální nafukovací stan, který GUMOTEX vyrábí pro profesionální záchranáře a armádu. Navíc na vás čeká speciální překvapení!

FILMFEST, s.r.o.
Zlín Film Festival - mezinárodní festival filmů pro děti a mládež ve Zlíně je organizován
společností FILMFEST, s. r. o., se sídlem Filmová 174, 760 01 Zlín, ČR. - Nastavení cookies

Made by ZLINFEST