30/5 — 5/6/2024
64. MEZINÁRODNÍ FESTIVAL FILMŮ
PRO DĚTI A MLÁDEŽ
MY ZFF
Stáhni si apku

sad Svobody 30/5

Teen zóna nejen pro mladé - koncerty, talk show, virtuální realita, DJs

Sekce: Zábava

  • Teenagers

720 min

čtvrtek 30. 05.
14:00 - 02:00

Sad Svobody

17.00 Život je takovej - Petr Švancara
20.30 Koncert Niemandi


OLYMPIJSKÁ TEEN ZÓNA (9.00-19.00)
Zjisti víc o olympijských hrách, které se uskuteční od 26. července v Paříži. Své znalosti otestuj na mega zvětšenině hry Desítka. Prozkoumej kufr plný oblečení nové olympijské kolekce, který povezou naši reprezentanti do Paříže a vyfoť se jako oni! Jeden za všechny, všichni za Paříž!

VR LAND HERNA A VR BRAINZ CINEMA (zámek 14.00-19.00)
Jak vypadají světy ve virtuální realitě?
Chcete zasednout do kokpitu supersportu a prohnat se po Masarykově okruhu v Brně nebo vyřešit puzzle v mixované realitě VR hry CUBISM? Přijďte si ZDARMA vyzkoušet virtuální realitu!

FILMOVÁ A ANIMAČNÍ DÍLNA (zámek, 14.00-19.00)
Tým z Aeroškoly Vám na svém stanovišti nabídne vstoupit do vlastního virtuálního prostoru za použití mobilního telefonu. Budeme snímat trikové záběry s 360° kamerou a následně je zpracovávat. Výsledek své práce si budete moci prohlédnout s pomocí VR brýlí.

ZÓNA GUMOTEX
V zóně GUMOTEXu jsou k vidění a vyzkoušení vybrané modely jedinečných nafukovacích člunů na klidnou, ale i hodně divokou vodu. Můžete se zde pohodlně usadit či ulehnout na úžasné speciální nafukovacího lehátko AIRGO a také máte jedinečnou příležitost si zblízka prohlédnout speciální nafukovací stan, který GUMOTEX vyrábí pro profesionální záchranáře a armádu. Navíc na vás čeká speciální překvapení!

FILMFEST, s.r.o.
Zlín Film Festival - mezinárodní festival filmů pro děti a mládež ve Zlíně je organizován
společností FILMFEST, s. r. o., se sídlem Filmová 174, 760 01 Zlín, ČR. - Nastavení cookies

Made by ZLINFEST