Teenagers
Workshops
|

Technologický park 24/5

Sekce: Objevuj & Poznávej

Délka: 540 min.

Hodnocení diváků:

VYBRAT DATUM ČAS A MÍSTO

| 24.05 | 10:00 | Zámecká zóna

10.00-18.00, Zámecká zóna, Technologický park

Tajemná laboratoř
Oblečte plášť a račte vstoupit do světa vědy! Série experimentů z oblasti fyziky, chemie, analýzy potravin, kosmetiky nebo technologie polymerů nadchne malé i velké vědce. Kromě nových poznatků a zážitků si odnesete i malý dárek. Ale pozor, počet výzkumníků ve hře je limitovaný! Tajuplná dobrodružství v laboratořích má pod taktovkou Fakulta technologická UTB ve Zlíně! #ftutb

Science modul - YUMI
Čekáte, než na vás přijde řada v Tajemné laboratoři? Nenecháme vás se nudit! Ústav výrobního inženýrství FT UTB vám umožní spřátelit se s roboty a vytvořit společně unikátní pohled, který si odnesete domů. Navíc si můžete zkusit, jaké to je kreslit do prostoru s 3D perem, nebo se poučit o zázračných vlastnostech vody a možnostech jejího čištění s Ústavem ochrany životního prostředí FT UTB. Na projektu dále spolupracuje Fakulta aplikované informatiky UTB, firmy Kovárna VIVA, a.s., KOMA MODULAR s.r.o., a ABB s.r.o.

CHILL OUT a Kreativní zóna ABB
Načerpejte sílu na bohatý program festivalu v ABB chill out zóně. Nabijte si svůj mobil a zmapujte cestu Hanzelky a Zikmunda na stěně z vypínačů. Z cesty si můžete rovnou překreslit a domů si tak odnést i originální suvenýr – náš vypínač. V nápaditosti a kreativitě, jakou že to jeli cestou, opravdu meze neklademe.

Kategorie: Workshops ,

Délka540 min.
Věková skupinaTeenagers