Pro studenty a dospělé
Hudba
|

FRANC ALPA | CRIMINAL COLECTION | SZKRAT

Sekce: Koncerty

Délka: 210 min.

Hodnocení diváků:

VYBRAT DATUM ČAS A MÍSTO

po | 27.05 | 18:00 | Koncertní zóna ENAPO

18.00, Koncertní zóna ENAPO, Open-air stage

FRANC ALPA je zlínská cabaret-punková kapela hrající k tanci a pohledu, a to ve složení Marek Příkazký (baskytara, zpěv) - Martin Šramka (kytara, zpěv) - Petr Ptáček (bicí). Na svém kontě má jednu dlouho hrající desku s prostým názvem Alpum a taky celou řadu důkladně vymazlených písní, které však na své vydání teprve čekají. Pořádný lidový nátěr podává kapela s chutí sobě vlastní, a to jak na půdě klubové, tak i festivalové.
www.francalpa.cz

CRIMINAL COLECTION
Vsetínská kapela Criminal Colection hraje od roku 2004, což znamená, že tento rok oslaví 15 let. Mají za sebou koncerty po Česku, Slovensku, Německu, Polsku, Brazílii, Izraeli, Rusku nebo Kanadě a předskakovali kapelám jako Enter Shikari, Billy Talent, Young Guns, Set Your Goals a Your Demise. Jde o tříčlennou partu, ve které hlavní zpěv obstarává bubeník a po celou dobu její existence se členové neobměnili, což je poměrně vzácnost. Momentálně kapela kvůli pracovnímu vytížení hraje živé koncerty jen málo, což je dobrá příležitost k tomu si je přijít poslechnout právě na tuto akci. Kluci se ale i přes málo času chystají do studia a do budoucna se můžete těšit na nově věci.

SZKRAT
Kapela svou tvorbu označuje jako Rap-Rock, či Nu-Metal a rozmanitě v ní kombinuje elementy rapu, melodických zpěvů, tvrdých kytar a nekompromisní rytmiky s elektronikou.
I přes zmíněné „zařazení“ pro ně žánrová bariéra není žádným omezením, naopak právě spojením různých hudebních prvků a elementů se jejich písně stávají velmi různorodými a každý posluchač si tak může přijít na své !
Během své 14leté historie si kluci zahráli na velké spoustě akcí, ať už klubových, tak i v rámci mnoha outdoorových festivalů a Majálesů v Česku, ale také v zahraničí.
Jako předkapela se mohli předvést na prvním českém koncertu legendárních Crazy Town, vystoupili i jako support band newyorského rappera Afu-Ry, na části jeho turné po Česku, Rakousku a Německu.
V současnosti pracují na novém vizuálním konceptu svých koncertů, který by měl lépe propojit audiovizuální představu kapely a posílit vyznění a charakter nových písní.

Cena: 79,- Kč
V CENĚ KONCERTU JE VSTUP DO LETNÍHO KINA.

Kategorie: Hudba ,

Délka210 min.
Věková skupinaPro studenty a dospělé