30/5 — 5/6/2024
64. MEZINÁRODNÍ FESTIVAL FILMŮ
PRO DĚTI A MLÁDEŽ
MY ZFF
Stáhni si apku
NEPŘEHLÉDNĚTE    +++
64. Zlín Film Festival startuje 30. 5. 2024    +++
Program je průběžně aktualizován    +++
Pro aktuální informace se přihlaste k odběru newsletteru    +++

Kompletní program

Zvolte den

Zvolte čas

Lišák a Zajda zachraňují les

Režie: Mascha Halberstad / Belgie, Lucembursko, Nizozemsko / 2024 / 71 min

čtvrtek 30. 05.
08:20 - 09:31
Aula UTB/U2
  • Od 6 let
  • Animace
  • Dobrodružství
  • Rodina
  • Zvířata

Sekce: Mezinárodní soutěž celovečerních filmů pro děti do 10 let
Angličtina / Simultánní překlad do češtiny, anglické titulky

více informací

89 Kč

Kamarádi z Papuchalkovy skály

Režie: Jeremy Purcell / Irsko, Velká Británie / 2023 / 80 min

čtvrtek 30. 05.
08:30 - 09:50
Golden Apple Cinema, sál 1
  • Od 6 let
  • Animace
  • Dobrodružství
  • Odvaha
  • Přátelství
  • Příroda
  • Zvířata

Sekce: Světové panorama dětského filmu
Angličtina / Simultánní překlad do češtiny

více informací

89 Kč

Sirocco a království vzdušných proudů

Režie: Benoit Chieux / Belgie, Francie / 2023 / 80 min

čtvrtek 30. 05.
13:00 - 14:20
Golden Apple Cinema, sál 2
  • Od 10 let
  • Animace
  • Dobrodružství
  • Fantazie
  • Odvaha
  • Přátelství

Sekce: Světové panorama dětského filmu
Francouzština / Anglické titulky, Simultánní překlad do češtiny

více informací

89 Kč

Lišák a Zajda zachraňují les

Režie: Mascha Halberstad / Belgie, Lucembursko, Nizozemsko / 2024 / 71 min

čtvrtek 30. 05.
15:30 - 16:41
Golden Apple Cinema, sál 2
  • Od 6 let
  • Animace
  • Dobrodružství
  • Rodina
  • Zvířata

Sekce: Mezinárodní soutěž celovečerních filmů pro děti do 10 let
Angličtina / Simultánní překlad do češtiny, anglické titulky

více informací

89 Kč

Mlsné medvědí příběhy: Na pól!

Režie: Kateřina Karhánková, Alexandra Májová / Česká republika, Irsko, Polsko, Slovensko / 2023 / 62 min

pátek 31. 05.
08:20 - 09:22
Aula UTB/U2
  • Od 3 let
  • Animace
  • Pohádka

Sekce: Nový český film a TV
Čeština / Anglické titulky

více informací

89 Kč

Mary a cesta do minulosti

Režie: Enzo d'Alò / Lucembursko, Itálie, Irsko, Velká Británie, Estonsko, Německo, Lotyšsko / 2023 / 88 min

pátek 31. 05.
10:30 - 11:58
Kongresové centrum
  • Od 10 let
  • Animace
  • Dospívání
  • Fantazie
  • Folklór
  • Road movie
  • Rodina

Sekce: Mezinárodní soutěž celovečerních filmů pro děti do 10 let
Angličtina, Italština / Simultánní překlad do češtiny

více informací

89 Kč

Dobrodružství medvídka Bamseho

Režie: Christian Ryltenius / Švédsko / 2023 / 65 min

sobota 01. 06.
09:00 - 10:05
Golden Apple Cinema, sál 3
  • Od 6 let
  • Animace
  • Dobrodružství
  • Odvaha
  • Rodina
  • Týmová práce
  • Zvířata

Sekce: Světové panorama dětského filmu
Švédština / Simultánní překlad do češtiny, anglické titulky

více informací

89 Kč

Kensukeho království

Režie: Neil Boyle, Kirk Hendry / Francie, Lucembursko, Velká Británie / 2023 / 84 min

sobota 01. 06.
10:30 - 11:54
Golden Apple Cinema, sál 2
  • Od 12 let
  • Animace
  • Dobrodružství
  • Literární adaptace
  • Odvaha
  • Přátelství
  • Příroda
  • Správná rozhodnutí
  • Zvířata

Sekce: Mezinárodní soutěž celovečerních filmů pro dospívající od 11 let
Angličtina / České titulky

více informací

89 Kč

Lišák a Zajda zachraňují les

Režie: Mascha Halberstad / Belgie, Lucembursko, Nizozemsko / 2024 / 71 min

sobota 01. 06.
11:30 - 12:41
Golden Apple Cinema, sál 6
  • Od 6 let
  • Animace
  • Dobrodružství
  • Rodina
  • Zvířata

Sekce: Mezinárodní soutěž celovečerních filmů pro děti do 10 let
Angličtina / Simultánní překlad do češtiny, anglické titulky

více informací

89 Kč

Velký pán

Režie: Radek Beran / Česká republika / 2024 / 72 min

sobota 01. 06.
16:00 - 17:12
Golden Apple Cinema, sál 3
  • Od 10 let
  • Animace
  • Láska
  • Příroda
  • Týmová práce

Sekce: Nový český film a TV | Zvláštní uznání - Distribuční předpremiéry
Čeština / Anglické titulky

více informací

89 Kč
Delegace k projekci:
Jakub Červenka

Mary a cesta do minulosti

Režie: Enzo d'Alò / Lucembursko, Itálie, Irsko, Velká Británie, Estonsko, Německo, Lotyšsko / 2023 / 88 min

sobota 01. 06.
17:00 - 18:28
Golden Apple Cinema, sál 5
  • Od 10 let
  • Animace
  • Dospívání
  • Fantazie
  • Folklór
  • Road movie
  • Rodina

Sekce: Mezinárodní soutěž celovečerních filmů pro děti do 10 let
Angličtina, Italština / Simultánní překlad do češtiny

více informací

89 Kč

Mlsné medvědí příběhy: Na pól!

Režie: Kateřina Karhánková, Alexandra Májová / Česká republika, Irsko, Polsko, Slovensko / 2023 / 62 min

neděle 02. 06.
09:00 - 10:02
Golden Apple Cinema, sál 3
  • Od 3 let
  • Animace
  • Pohádka

Sekce: Nový český film a TV
Čeština / Anglické titulky

více informací

89 Kč
Delegace k projekci:
Bára Příkaská, Alexandra Májová

FILMFEST, s.r.o.
Zlín Film Festival - mezinárodní festival filmů pro děti a mládež ve Zlíně je organizován
společností FILMFEST, s. r. o., se sídlem Filmová 174, 760 01 Zlín, ČR. - Nastavení cookies

Made by ZLINFEST