Teenagers
|

náměstí Míru 29/5

Sekce: Zábava

Délka: 540 min.

Hodnocení diváků:

VYBRAT DATUM ČAS A MÍSTO

ne | 29.05 | 10:00 | náměstí Míru

10.00-19.00, náměstí Míru

Festival shop
Možnost zakoupení reklamních předmětů festivalu a zakoupení vstupenek do kina.

Cesta do pravěku s Fakultou technologickou Univerzity Tomáše Bati
Tajuplná dobrodružství se špetkou vědy pod taktovkou Fakulty technologické UTB ve Zlíně.

Hudební škola Yamaha
Hudební škola Yamaha učí děti hravou formou lásce k hudbě. V průběhu festivalového týdne se můžete těšit na: ukázkové interaktivní lekce instrumentálních oborů, ukázkové interaktivní lekce pro děti od 1,5 roku v doprovodu rodičů, hudební výtvarné dílny, hudební kvízy a soutěže, hudební workshopy,aj.

Festival Café
V průběhu odpoledne budou probíhat ve Festival Café nevšední posezení Vladimíra Kroce se zajímavými hosty a tématy.
12.30 Vít Šlesinger - vyhledávaný konzultant, motivační řečník a stratég vrcholových sportovců a olympioniků
12.50 Miloš Škorpil - ultramaratonec, propagátor a trénér běhu
13.10 Anna Fernstadtová - skeletonistka, olympionička, juniorská mistryně světa
18.00 Petra Pastorová - maratonkyně

Zdravotnický stan Fakulty humanitních studií UTB ve Zlíně
Stany, kde mají stanoviště zdravotnické hlídky, které jsou tvořeny zkušenými studenty oboru Všeobecná sestra. Jak tyto hlídky poznáte? Snadno – jistě je nepřehlédnete, protože jejich stan bude označen velkým červeným křížem.

12.00, náměstí Míru, stage
Květinový ceremoniál vítězů 7. Festivalového půlmaratonu Monet+ Zlín 2022

13.30, náměstí Míru, stage
Slavnostní vyhlášení všech vítězů všech kategorií 7. Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín 2022

14.30, náměstí Míru, stage
Věcičky pro malé lidičky – módní přehlídka
Módní přehlídka značky Little Things představí stylovou letní kolekci dětského oblečení. Kvalitní pohodlné kousky plné zářivých barev, hravých vzorů a funkčních materiálu. V létě jistě každá slečna ocení stylovou sukýnku doplněnou o ladící čelenku či šáteček, chlapci zase rošťácké kraťasy s padnoucí kšiltovkou. Do chladnějšího počasí jsou pak ideální softhsellové kabátky či tecnostretchové mikiny.

15.00, náměstí Míru
Start VIVA rodinného běhu

15.30, náměstí Míru, stage
Koncert Rádia Junior - Lollipopz a Ben & Mateo

Na náměstí Míru můžete po celý den navštívit tyto partnerské stánky:

MONET+
Vdechněte život robotům. Vyzkoušejte si programování formou hry. Navštivte náš stánek a zkuste s celou rodinou rozhýbat naše Ozoboty. Zvládne to opravdu každý. Naučte je pohybovat se, rozeznávat barvy, počítat a dokonce i mluvit. Zkrátka budou dělat přesně to, co jim v aplikaci nastavíte, nebo jen nakreslíte. Těm nejmladším programátorům totiž budou stačit jen fixy a papír.

Zóna Kovárny VIVA
Přijďte oslavit 30 let Kovárny VIVA a užijte si spoustu zábavy. Během celého festivalu se budou kreativně zdobit papírová nákladní auta a soutěžit o ta nejlepší. Děti se mohou těšit i na zmrzlinu od robota.

NUTREND
Přijďte ochutnat na stánek NUTREND novou energetickou tyčinku ENERGY BAR. Sportovní tyčinka plná ovesných vloček nejlepší kvality. Značkový disacharid isomaltulózy zase zajistí, že se část energie uvolní postupně a vy tak vydržíte déle aktivní. Tyčinka je ve 4 příchutích zalitá pravou čokoládou nebo jogurtovou polevou. Je vhodná pro děti od 3 let. V pátek i v sobotu na stánku NUTREND vše s 20% slevou.

CRAFT
Značka Craft je synonymem pro funkční ergonomické oblečení a nově i obuv, které navrhuje ve spolupráci s nejlepšími sportovci světa. Díky nim si CRAFT vybudoval vlastní, nezaměnitelnou DNA, jejíž stavebními prvky jsou funkčnost, spolehlivost, technická vyspělost a inovace. Filozofie firmy je jednoznačná - nabízet funkční oblečení umožňující úplně všem podávat při sportu maximální výkon. Přijďte se přesvědčit na náš stánek.

INOV-8
Vydej se mimo svojí komfortní zónu a objev rozmanitost trailu. Běžecké boty INOV-8 tě doprovodí do bahna a kamenů i na asfalt. Parkové pěšiny, polní cesty i horské chodníčky... Kamkoliv se vydáš se budeš moci spolehnout na nekompromisní grip a maximální vnímavost při dopadu i odrazu. Všechny naše boty jsou navrženy tak, aby naplno podpořily přirozenou práci chodidla, umožnily ti vnímat terén do nejmenšího detailu a přitom tě ochránili před všemi nástrahami trailu.

TAŠ-STAPPA/PURLIVE
TAŠ-STAPPA je už více než 20 let spolehlivým dodavatelem betonu, písků a kameniva ve Zlíně a okolí. Zajišťujeme dopravu betonových směsí až na stavbu. A to i do míst, která jsou pro dopravní techniku běžně nedostupná. Podíleli jsme se na stavbě koupališť, kruhových objezdů, obchodních center či onkologického pavilonu. TAŠ-STAPPA se hrdě podílí na výstavbě Zlína.

VITAR
Přijď si vyzkoušet naši nafukovací horolezeckou stěnu ve tvaru obřího oblíbeného nápoje Capri-Sun. Tento přerostlý kousek narostl do výšky 7 metrů, a pokud chceš vylézt až nahoru, potřebuješ vše, co pravý horolezec – postroj, lana, trochu odvahy a kamarády, na které se můžeš při jištění spolehnout. To vše tam pro tebe máme připraveno, včetně zábavného osvěžení pro úspěšné horaly.

KORUNKA LUHAČOVICE
Korunka Luhačovice nabídne návštěvníkům v rámci své prezentace také zábavné aktivity pro děti v podobě výroby placek či dalšího kreativního tvoření. K zakoupení budou nejrůznější upomínkové předměty představující projekt KORUNKA POMÁHÁ. Výtěžek z prodeje poputuje na transparentní účet a bude věnován nemocným dětem a sociálně slabým rodinám. www.korunkapomaha.cz

DECATHLON
Přijďte si zasportovat do našeho Decathlon stánku, kde najdete spoustu sportovního vyžití pro Vaše děti. Budeme se na Vás zase po roce těšit.

Poznejte Východní Moravu v její pestrosti




Délka540 min.
Věková skupinaTeenagers