Teenagers
|

náměstí Míru 26/5

Sekce: Zábava

Délka: 300 min.

Hodnocení diváků:

VYBRAT DATUM ČAS A MÍSTO

čt | 26.05 | 14:00 | náměstí Míru

14.00-19.00, náměstí Míru

Festival shop
Možnost zakoupení reklamních předmětů festivalu a zakoupení vstupenek do kina.

Zóna Kovárny VIVA
Přijďte oslavit 30 let Kovárny VIVA a užijte si spoustu zábavy. Během celého festivalu se budou kreativně zdobit papírová nákladní auta a soutěžit o ta nejlepší. Děti se mohou těšit i na zmrzlinu od robota.

Cesta do pravěku s Fakultou technologickou Univerzity Tomáše Bati
Tajuplná dobrodružství se špetkou vědy pod taktovkou Fakulty technologické UTB ve Zlíně.

ŠKODA AUTO EDU.LAB
Spojte svou budoucnost s nejmodernějšími technologiemi! Přijedeme s nimi až k vám v rámci jedinečného projektu ŠKODA AUTO EDU.LAB. Těšit se můžete mimo jiné na 3D tisk, termovizi, umělou inteligenci, či virtuální realitu. Jedná se o společný projekt Škoda Auto a ABB a mimo výše uvedeného se můžete rovněž těšit na YuMi® robota v akci a ukázku nabíjecí stanice pro elektromobily.

Hudební škola Yamaha
Hudební škola Yamaha učí děti hravou formou lásce k hudbě. V průběhu festivalového týdne se můžete těšit na: ukázkové interaktivní lekce instrumentálních oborů, ukázkové interaktivní lekce pro děti od 1,5 roku v doprovodu rodičů, hudební výtvarné dílny, hudební kvízy a soutěže, hudební workshopy,aj.

Festival Café
Nevšední posezení Vladimíra Kroce se zajímavými hosty a tématy.

Zdravotnický stan Fakulty humanitních studií UTB ve Zlíně
Stany, kde mají stanoviště zdravotnické hlídky, které jsou tvořeny zkušenými studenty oboru Všeobecná sestra. Jak tyto hlídky poznáte? Snadno – jistě je nepřehlédnete, protože jejich stan bude označen velkým červeným křížem.

Délka300 min.
Věková skupinaTeenagers