Teenagers
Sport
|

PREZENCE – 7. FESTIVALOVÝ PŮLMARATON MONET+ ZLÍN 2022

Sekce: Zábava

Délka: 640 min.

Hodnocení diváků:

VYBRAT DATUM ČAS A MÍSTO

so | 28.05 | 10:00 | tělocvična 1. ZŠ Emila Zátopka

10.00-18.00, samostatně stojící tělocvična 1.ZŠ Emila Zátopka, ul. Univerzitní (vedle Kongresového centra Zlín)

Prezence registrovaných účastníku 7. Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín 2022 a VIVA rodinného běhu. Registrace je možná pouze na místě!

Navštivte také stánky našich partnerů 7. Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín 2022 u registrací:

NUTREND
Přijďte ochutnat na stánek NUTREND novou energetickou tyčinku ENERGY BAR. Sportovní tyčinka plná ovesných vloček nejlepší kvality. Značkový disacharid isomaltulózy zase zajistí, že se část energie uvolní postupně a vy tak vydržíte déle aktivní. Tyčinka je ve 4 příchutích zalitá pravou čokoládou nebo jogurtovou polevou. Je vhodná pro děti od 3 let. V pátek i v sobotu na stánku NUTREND vše s 20% slevou.

CRAFT
Značka Craft je synonymem pro funkční ergonomické oblečení a nově i obuv, které navrhuje ve spolupráci s nejlepšími sportovci světa. Díky nim si CRAFT vybudoval vlastní, nezaměnitelnou DNA, jejíž stavebními prvky jsou funkčnost, spolehlivost, technická vyspělost a inovace. Filozofie firmy je jednoznačná - nabízet funkční oblečení umožňující úplně všem podávat při sportu maximální výkon. Přijďte se přesvědčit na náš stánek.

INOV-8
Vydej se mimo svojí komfortní zónu a objev rozmanitost trailu. Běžecké boty INOV-8 tě doprovodí do bahna a kamenů i na asfalt. Parkové pěšiny, polní cesty i horské chodníčky... Kamkoliv se vydáš se budeš moci spolehnout na nekompromisní grip a maximální vnímavost při dopadu i odrazu. Všechny naše boty jsou navrženy tak, aby naplno podpořily přirozenou práci chodidla, umožnily ti vnímat terén do nejmenšího detailu a přitom tě ochránili před všemi nástrahami trailu.





Kategorie: Sport ,

Délka640 min.
Věková skupinaTeenagers