Pro studenty a dospělé
Film Industry
|

Kino za školou 2021 /Mezinárodní konference o filmové a audiovizuální výchově

Sekce: Film Industry

Délka: 360 min.

Hodnocení diváků:

VYBRAT DATUM ČAS A MÍSTO

ne | 12.09 | 09:00 | Kongresové centrum

9.00-15.00, Kongresové centrum, Malý sál

Osmý ročník mezinárodní konference Kino za školou se zaměří na ty nejdůležitější, kteří mohou přinést významnou změnu v prosazení oboru do vzdělávacích programů – na učitele. Pedagogové sice využívají filmové ukázky, celá díla ve výuce, často slouží jen jako podkres či ilustrace. Kvalifikovaných učitelů filmové a audiovizuální výchovy je málo. O to cennější jsou zkušenosti těch, kteří se výuce filmu, audiovize a multimédií věnují na základních, základních uměleckých i středních školách. Kromě domácích zkušeností představíme také příklady ze zahraničí – projekt Moving Cinema.
Asociace pro filmovou a audiovizuální výchovu podporuje rozvoj oboru filmové a audiovizuální výchovy ve školách i volném čase. Zaměřuje se na koordinaci, osvětu a networking v oblasti FAV a systémové změny ve vzdělávací a kulturní sféře.
Kancelář Kreativní Evropa MEDIA informuje a poskytuje konzultace o možnostech, které nabízí program Evropské unie Kreativní Evropa MEDIA na podporu kinematografie a audiovizuálního průmyslu.

Vstup pouze pro akreditované filmové profesionály.
Jazyk: čeština, angličtina

Kategorie: Film Industry ,

Délka360 min.
Věková skupinaPro studenty a dospělé