Pro studenty a dospělé
Hudba
Zábava
|

Koncert Českého rozhlasu

Sekce: Koncert

Délka: 300 min.

Hodnocení diváků:

VYBRAT DATUM ČAS A MÍSTO

út | 14.09 | 17:00 | náměstí Míru

17.00-22.00, náměstí Míru

Fanoušky každoročního koncertu Českého rozhlasu potěší letos svým vystoupením od 17.00 Adam Mišík s kapelou a od 19.00 zpěvačka Lenny.
Po 20. hodině diskotéka s Martinem Hrdinkou.

Adam Mišík jako sedmiletý se poprvé představil ve filmu, když ho Jan Hřebejk obsadil do „Krásky v nesnázích“. Od té doby hrál ve více než dvou desítkách filmů a seriálů.
V roce 2013 jako šestnáctiletý nahrál svůj sólový debut „Parfém“ a stal se objevem roku v několika hudebních anketách. Rokem 2013 také začala jeho nepřetržitá aktivní koncertní kariéra s vlastní živou kapelou.

Lenny, vlastním jménem Lenka Filipová, je česká zpěvačka, písničkářka, hudební skladatelka, textařka a klavíristka. Vystudovala hudební školu British and Irish Modern Music Institute v Londýně. Získala řadu ocenění. V roce 2013 Objev roku v anketě Anděl, a v témže roce byla nominovaná i na Objev roku v anketě Český Slavík Mattoni. V roce 2016 Cenu Anděl za zpěvačku roku, album roku s názvem Hearts a skladbu roku Hell.o.

Martin Hrdinka, diskžokej, producent, legenda Nočního proudu Českého rozhlasu a moderátor pořadů Česká dvanáctka a Slavíci v krabici, prostě člověk neodmyslitelně spjatý s Českým rozhlasem, ale i Zlín Film Festivalem.

Kategorie: Hudba , Zábava ,

Délka300 min.
Věková skupinaPro studenty a dospělé