Teenagers
|

Dům České televize 11/9

Sekce: Zábava

Délka: 540 min.

Hodnocení diváků:

VYBRAT DATUM ČAS A MÍSTO

so | 11.09 | 10:00 | park Komenského

10.00-19.00, park Komenského, Dům ČT

Program:

11.00 Alenka v říši GIFů
Odbornice na technologie Alenka a její kamarád Oskar Tě provedou světem internetu.
13.00 Projekce pořadů ČT :D
15.00 Koumando
Jak přežít na Měsíci i v divočině, co nám doma žije za breberky, jak si v okolí udržet čistý vzduch či jak oživit veřejný prostor? Výlet do světa vědy s kamarády z nového pořadu na Déčku.
18.00 Večerníček – projekce
18.40 Zprávičky – projekce
18.50 Čtení z knížky


Na podiu se každý den můžete setkat s moderátory a herci z pořadů ČT :D. Těší se na vás například Terka a její zvířecí svět, Agent v kapse nebo moderátoři pořadu Alenka v říši gifů. Z dalších oblíbených osobností Déčka vystoupí například Honza Adámek se soutěží AZ kvíz junior nebo Týna a Zdeněk z pořadu Hýbánky. Představíme vám ale i novinky, které se do vysílání Déčka teprve chystají. Uvidíte třeba vystoupení Party z garáže a poprvé se setkáte také s pořadem Koumando.
Každý den vás od 13.00 čekají projekce oblíbených pořadů Déčka, v podvečer promítneme blok Večerníčků, premiérový festivalový díl Zpráviček a hned na to v 18.50 budou na závěr každého dne dětem číst pohádky známé osobnosti.
V Domě si můžete prohlédnout zpravodajské studio, kde pro vás připravujeme během festivalu Zprávičky, navštívit Déčkový obchod nebo si vyzkoušet naše výtvarné dílny. A nebo si s sebou navíc zdarma odnést fotku s oblíbenou pohádkovou postavou.

Délka540 min.
Věková skupinaTeenagers