Od 6 let
Skandinávská rapsodie
Dramaturgové doporučují
Děti v nouzi
Rodina
Někdo to rád animované
Zvířecí přátelé
Literatura
Týmová práce
Diskriminace
Dětství
Odvaha
|

Pušíci (2020)

Sekce: Literatura ve filmu - Evropský koutek

Režie: Jens Møller, Toby Genkel, Německo, 2020, 85 min.

Hodnocení diváků:

VYBRAT DATUM ČAS A MÍSTO

so | 11.09 | 13:30 | Golden Apple Cinema, sál 3

po | 13.09 | 08:10 | Golden Apple Cinema, sál 1

Hledání nového domova zavede pušíky až do krásné a klidné vesničky zvané Smraďochovice, která má problém se smradem, který si line z místní skládky. Takhle už to nejde! Syn místního starosty Max se svou ambiciózní manželkou nejprve doufají, že problém vyřeší šílený stroj. Když však Max na skládce načapá pušíky, je jasné, co může pro vesnici tato smradlavá rodinka znamenat. Vždyť oni jedí odpadky!

ZeměNěmecko
Rok2020
Délka85 min.
Věková skupina6
JazykAngličtina
TitulkySimultánní překlad do češtiny
Režie Jens Møller, Toby Genkel
Námět Erhard Dietl
Scénář Toby Genkel, John Chambers
Kamera NN
Hudba klangBezirk /Andreas Radzuweit
Střih Paulo Jorge Rodrigues Marques, Sascha Wolff-Täger, Annette Kiener
Kontakt The Playmaker Munich
Jens Møller Jens Møller Animátor a režisér z Dánska. Spolupracoval na řadě filmových a TV projektů. Sám spolurežíroval např. rodinný snímek Zvířátkoviny (De Fabeltjeskrant & de Grote Dierenbos-spelen, 2018). Toby Genkel Scenárista a režisér z Německa. Jeho animovaná filmografie zahrnuje snímky Luisa a Lotka (Das Doppelte Lottchen, 2007), Letíme (Richard Storken, 2017) či Yakari – velké dobrodružství (Yakari, la grande aventure, 2020).
Toby Genkel Jens Møller Animátor a režisér z Dánska. Spolupracoval na řadě filmových a TV projektů. Sám spolurežíroval např. rodinný snímek Zvířátkoviny (De Fabeltjeskrant & de Grote Dierenbos-spelen, 2018). Toby Genkel Scenárista a režisér z Německa. Jeho animovaná filmografie zahrnuje snímky Luisa a Lotka (Das Doppelte Lottchen, 2007), Letíme (Richard Storken, 2017) či Yakari – velké dobrodružství (Yakari, la grande aventure, 2020).