Od 15 let
Děti s rodiči
Studentské filmy
Drama
Zvířecí přátelé
Ze světa sportu
Dospívání
|

Vše zapomenuto, vše odpuštěno (2018)

Sekce: Panorama

Režie: Mark Monheim, Max Eipp, Německo, 2018, 89 min.

Hodnocení diváků:

VYBRAT DATUM ČAS A MÍSTO

čt | 30.05 | 20:15 | Golden Apple Cinema 3
Delegace: Milena Tscharntke

Brutální koktejl žárlivosti, nešťastné lásky, alkoholu, prášků, kokainu a rychlé hudby si bere svou daň – Isy ztrácí vědomí. Jonas, jemuž zlomila srdce, a dva jeho přátelé situace využijí a dívku znásilní. Isy si po tom, co přijde k sobě, nic nepamatuje a odmítá to nahlásit. Jonasův otec dělá vše pro to, aby zabránil skandálu, a snaží se zločin za každou cenu zamést pod koberec. Co se však stane, když se nic nestane? Když trest nepřijde? Rodiny teenagerů stojí tváří v tvář existenciální krizi, která je může úplně rozložit.

ZeměNěmecko
Rok2018
Délka89 min.
Věková skupina15
JazykNěmčina
TitulkyAnglické, české
Režie Mark Monheim, Max Eipp
Námět Mark Monheim, Max Eipp
Scénář Mark Monheim, Max Eipp
Kamera Jana Lämmerer
Hudba Tobias Wagner
Kontakt DRIFE Filmproduktion
Hrají Claudia Michelsen, Hans Löw, Claudia Mehnert, Michelangelo Fortuzzi, Milena Tscharntke, Ludwig Simon, Jakob Schmidt, Runa Greine
Mark Monheim Mark Monheim - Německý scenárista a režisér. Absolvoval filmovou dokumentaristiku na TV a filmové univerzitě v Mnichově. Mezi jeho oceňované realizace patří např. krátký snímek Michelle (1999) či celovečerní drama O dívce (About a Girl, 2014). Max Eipp - Německý scenárista a herec, realizuje se především v TV prostředí.
Max Eipp Mark Monheim - Německý scenárista a režisér. Absolvoval filmovou dokumentaristiku na TV a filmové univerzitě v Mnichově. Mezi jeho oceňované realizace patří např. krátký snímek Michelle (1999) či celovečerní drama O dívce (About a Girl, 2014). Max Eipp - Německý scenárista a herec, realizuje se především v TV prostředí.