Teenagers
Sport
Nadační akce
Zábava
|

Zámecká zóna 24/5

Sekce: Zábava

Délka: 540 min.

Hodnocení diváků:

VYBRAT DATUM ČAS A MÍSTO

| 24.05 | 10:00 | Zámecká zóna

10.00-19.00, Zámecká zóna

Nabídka zábavně-edukačního pásma a sportovních aktivit pro děti a mládež.

V Zámecké zóně můžete navštívit:

NEBOJ, NEBOJ! (24/5-26/5): kniha a festivalová instalace NEBOJ, NEBOJ! ukazují dětem a dospělým strach jako přirozenou součást života, které není třeba se bát.

Festivalový shop: možnost zakoupení reklamních předmětů festivalu a zakoupení vstupenek do kina, na koncerty a do Hravého podzámčí.


NADAČNÍ ZÓNA

Educo Zlín, z.s.(24/5-26/5): středisko rané péče EDUCO Zlín z.s. vás srdečně zve ke svému stánku v Zámecké zóně. U nás se dozvíte, co je to raná péče a jak pomáhá rodinám s dětmi se zdravotním postižením. Vaše děti si budou moct namalovat obrázky na zakoupené tričko či tašku.

Charita Zlín: Cesta kolem světa za 8(0) dní s Charitou Zlín.
Správný dobrodruh musí mít cestovní pas, jako pánové Hanzelka a Zikmund. Ten úplně nejlepší, "chariťácký", obdrží i všichni příchozí kamarádi. V každém navštíveném koutu světa bude připravena k vlastnoruční výrobě drobnost, za niž přibude do pasu razítko. Pět razítek = buttonek zdarma.

Černí koně, z.s.: Černí koně pomáhají handicapovaným ke svobodnému pohybu, organizují cyklistické závody a vyrábí speciální kola pro handicapované děti.

Knihomodul Baťa Nadace Tomáše Bati: samoobslužná knihovna s baťovskou tematikou, místo pro relaxaci i rozjímání.

PARTNERSKÉ STÁNKY

Fatra, a.s.: nafukovací hračky na léto do bazénu, do vany i do bytu. Legendární retro zvířátka od Libuše Niklové i hračky od současných designérů.

Deník (24/5-31/5): zastavte se při cestě festivalem také u nás. Můžete si jen tak „odpočinout“ po náročném putování. Posedět nebo si i přečíst něco zajímavého z široké nabídky časopisů Vltava Labe Media. Pro nejmenší „cestovatele“ je připravena tvořivá dílnička, kde budou moci předvést své šikovné ručičky a něco malého si i odnést.
A jestli vám takové tvoření bude málo, tak můžete pokračovat na našem Kreativ marketu ve dnech 31. 5. 2019 od 14:00 – 19:00 a 1. 6. 2019 od 10:00 – 19:00 před budovou 14I15 Baťova institutu ve Zlíně.
Po celou dobu bude pro vás připravený i čtenářský servis a zajímavé možnosti zvýhodněného předplatného.

Astrid: zve všechny návštěvníky festivalu na pláž a na taneční workshopy pro děti. Na stánku ASTRID si můžete také vyzvednout opalovací krémy, které vás ochrání před letním sluníčkem.

PROFIMED, s.r.o.: navštivte PROFIMED, rádi zodpovíme vaše otázky, naučíme správně pečovat o zuby vás i vaše děti, doporučíme vhodné produkty, které si můžete i zakoupit.

Haagen Dazs: přijďte si k naší nevšední a originální zóně užít lahodné a rozmanité chutě zmrzlin značky Haagen Dazs a zároveň si odpočinout. V naší prodejní zóně je také připraven prostor pro odpočinek a aktivity pro děti i dospělé zdarma. Můžete se těšit na airbrush (dočasné tetování), společně si zahrát rodinnou hru Twister nebo si zkusit minigolf. V naší relaxační zóně jsou pro vás připravena plážová lehátka a deky, kde si můžete naší skvělou zmrzlinu v klidu a beze spěchu vychutnat.

Zdravotnický stan Fakulty humanitních studií UTB ve Zlíně: stany, kde mají stanoviště zdravotnické hlídky, které jsou tvořeny zkušenými studenty oboru Všeobecná sestra. Jak tyto hlídky poznáte? Snadno – jistě je nepřehlédnete, protože jejich stan bude označen velkým červeným křížem.

Délka540 min.
Věková skupinaTeenagers